Ta hitri - koledar 2021

Ta hitri – koledar 2021

Tudi letos je že na voljo koledar Ta hitri 2021, ki ga krasi kar 25 čudovitih fotografij. A letos z manjšo, oziroma veliko spremembo – koledar je letos enkrat večji kot v preteklih izvedbah, tako da boste sedaj lahko fotografije občudovali v velikosti kar 67,5 x 48 cm.

Dve različni mesečni fotografiji pa še vedno ponujata možnost, da lahko sami izberete tisto, ki vam je bolj všeč, in bo krasila vašo steno oziroma zid celotni mesec. Lahko pa  imate v prvi polovici meseca eno fotografijo, v drugi polovici pa drugo. Ali pa koledar obračate izmenično vsak ponedeljek. Lahko pa tudi vsak petek! 🙂

Z nakupom koledarja na lep način podprete ustvarjanje podcasta Ta hitri in ustvarjanje nepozabnih fotografij iz sveta avtomobilizma.

Koledar je lahko tudi odlično novoletno darilo za vse ljubitelje dirk in atraktivnih fotografij, ki nas lahko vsak dan navdihujejo in poudarijo lepote tega športa.

Tehnični podatki o koledarju:
– velikost: 67,5 x 48 cm (koledar je letos enkrat večji kot prejšnja leta)
– število listov: 13 / število strani 26,
– število fotografij: 25 (vsak mesec na izbiro dve različni fotografiji),
– dobavljivost koledarja – prvi teden v decembru.

Cena koledarja je 32 eurov.

Ob naročilu večjega števila koledarjev možni tudi popust na količino.

Koledar lahko naročite tako, da pošljete email s podatki (ime in priimek, naslov in število koledarjev) na info@tahitri.si.

Cena koledarja že vključuje DDV. Naročilo koledarjev plačate po predračunu, ki vam ga pošljemo na email. Ob pošiljanju po pošti je znesku za plačilo dodan še strošek pošiljanja (5,50 EUR). Koledar je poslan v prav za to namenski škatli, da se koledar med pošiljanjem ne poškoduje.

Več informacij o koledarju in naročila na info@tahitri.si.

12 mesecev in 24 atraktivnih fotografij iz sveta dirk:

Hvala, ker podpirate tahitre! 🙂