Ta hitri – koledar 2022

Tudi letos je že na voljo koledar Ta hitri 2022, ki ga tokrat krasi še več čudovitih fotografij kot v preteklih izvedbah – tokrat boste lahko občudovali kar 37 fotografij na prav toliko straneh. Sprememba pa je tudi v papirju, ki je še trdnejši in kvalitetnejši kot lani, velikost pa ostaja tista ta velika, saj je koledar velikosti kar 67,5 x 48 cm.

Tri različne mesečne fotografije vedno ponujajo možnost, da lahko sami izberete tisto, ki vam je bolj všeč, in bo krasila vašo steno oziroma zid celotni mesec. Lahko pa  imate v prvi tretjini meseca eno fotografijo, v drugi tretjini drugo in v zadnji tretjini tretjo. Ali pa koledar obračate, kadar si to sami zaželite! 🙂

Z nakupom koledarja na lep način podprete ustvarjanje podcasta Ta hitri in ustvarjanje nepozabnih fotografij iz sveta avtomobilizma.

Koledar je lahko tudi odlično novoletno darilo za vse ljubitelje dirk in atraktivnih fotografij, ki nas lahko vsak dan navdihujejo in poudarijo lepote tega športa.

Tehnični podatki o koledarju:
– velikost: 67,5 x 48 cm
– število listov: 19 / število strani 38,
– število fotografij: 37 (vsak mesec na izbiro tri različne fotografije),
– dobavljivost koledarja – koledar je že na voljo.

Cena koledarja je 37 eurov.

Ob naročilu večjega števila koledarjev možni tudi popust na količino.

Koledar lahko naročite tako, da pošljete email s podatki (ime in priimek, naslov in število koledarjev) na info@tahitri.si.

Cena koledarja že vključuje DDV. Naročilo koledarjev plačate po predračunu, ki vam ga pošljemo na email. Ob pošiljanju po pošti je znesku za plačilo dodan še strošek pošiljanja (5,50 EUR). Koledar se pošilja v prav za to namenski škatli, da se koledar med pošiljanjem ne poškoduje.

Več informacij o koledarju in naročila na info@tahitri.si.

12 mesecev in 36 atraktivnih fotografij iz sveta dirk + naslovnica:

Hvala, ker podpirate tahitre! 🙂